Tuesday, January 3, 2006

feeling new in this new year?

Assalamualaykum,

First day of working in this 2006 new year... feeling new? Ntah la.. sama jek.. cuma ada perubahan sikit dari segi azam! ceh ceh... :-D There's few new intentions which I hope will motivate me in this job! Insyaallah...

Pagi ni aku terasa sedih sikit.. rindu ngan kawan2 rapat dlm ISD dulu... tak lain tak bukan.. Mek Milin & Mek Ida :-) Really miss u girls! Anyway, life must go on.. kene teruskan walau dgn siapa kita bekerja, dedikasi terhadap kerja mesti tetap sama even more... lebih dari ini!
To my 2 dear friends... please keep up the good work over there...though I need sometime actually to pull myself together again after your absence in this library :-(

6 comments:

Ummi insyaAllah said...

yes...me too....really miss two of them...terasa kelainannya tanpa diorg disisi...mcm dah takde geng walhal ramai lg kengkwn yg best2 yg wujud kat library nie...to all kengkwn...friends are forever!!!

Naylah said...

tu la pasal...
lagipun dah lama dok sama dlm division yg sama... makan sama2... gelak tawa.. suka duka dlm keje.. gossip2 hangat hehehehe.. suma tu kenangan la

Um Aqil said...

ish ish...sedih la plaks. Ni jadi teringat ni..kalau dh teringat rs nk pegi UIA balik ni...ahahhahaha
(tawa dlm tangis)
Walaucamanepun let bygone be bygone spray..
Sume tu suratan takdir, dh ketentuannya begitu, cuma kuharapkan persahabatan yg tulus ikhlas terjalin hingga ke akhir hayat. Bley la buat reunion deh

Naylah said...

um aqil-->> i know suma tu suratan .. your destiny, balik kpg. reunion? bley bley.. kene plan dulu la.

anne with an 'e' said...

salaamz

waa semua buat blog ni kang I pun teruja nak satu tau..

jangan la sedey2... kang I sedey gak...

UIA always in my heart... ceh mcm pernah kudgr kata2 spt itu tapi di mana ya

Naylah said...

ehmm... anne with an "e"???? sapa kah gerangan tuan hamba? ecehhhh