Wednesday, January 4, 2006

i'm late today!!

Assalamualaykum,
Sampai lewat hari ni.. 8.25!! Dah la keluar rumah lambat sikit, sampai kat Plaza Pheonix, jammed sampai ke tol! Arggghhh!!! dah lama betul tak alami situasi cam ni. Selalu jalan kat situ taklah teruk sgt. Hujan pulak tuh! tensi! tensi!

Sudahnya husband offer nak hantar, selalu hantar dia dulu dan i drive the car to the office. Oklah... got the mood back! :-)

Actually today i bring something to sell!! AhAAA! My sister requested me to sell "brooch" from Sabah--- pearl & crystal brooch. I just bring 4 sets... the rest are with my husband. Dia pun nak jual gak kat ofis dia.... hehehe. Lupa pulak nak amik gambar, if not i can post the pic here. Really nice... diri sendiri pun teruja to have one!

AAAAAAAAAAA!!!! apsal tetiba my brooch tertanggal ni? Alahaii mentang2 la bw brooch cantik2 nak jual, my own brooch pulak yg merajuk.. ehmmm camana pulak nak buat ni? Pin terus tertanggal!!
*~*

2 comments:

Sleepless in Gelugoq said...

jual la kat aku jugak murs murs sket..

Naylah said...

hehehe.. ok jek...kau balik bila? kau amik kau punya tudung saji nanti boleh la tgk.