Monday, January 16, 2006

Senyum Seindah Suria...




Assalamualaykum,

Monday Blues?.. Maklum la dah banyak Mondays cuti je, so hari ni kene gear up sikit laa :-[ Bila menatap senyuman anak2 moga hilang rasa boring di ofis ni


Banyak yg nak diceritakan selama beberapa hari ni... masa tak mengizinkan lah. Tgklah kalau ada masa di rumah (ceh ceh dh pasang streamyx...b4 pakai dial up..lembap!!).

Anak2 baru lepas baik demam. Nabil cakar muka baby naufal 3 hari lepas. Bercalar pjg dlm 1 inci..kesian naufal, masih tak elok lagi parutnya... :-( bila tanya kenapa cakar & cubit pipi adik?... dengan selamba je muka dia tak jawab apa2. Itulah budak2... bukannya faham lagi.

**Intermission**

3 comments:

Sleepless in Gelugoq said...

aik sudah tukar ka..
aiyoo naufal dah pandai senyum.. lepas ni kalau dia senyum sambil kenyit mata, makcik sure terpikat.
auww

NZNM said...

Salam
Tuka kulit doh? Saya dlm poses menggodek lg nok renovate tp tok bejaya lg + byk sgt spend maso nanti, tak wat kije lain la..he..he..syhhhh...

Amboi!hensem ank teruna tu. Siyan asyik kena buli dgn abe je. Kalau kimi dpt adik tatau la. Dia tu tgn cpt je, balik aritu asyik melepuk nenek dia..he.he..

Naylah said...

ban--->> my previous page tu mengong sikit kot.. my profile jadi duk kat bawah nun... susah nak tgk. hehehe baby naufal kalau senyum bisa buat hati getar tanter!!

haa--->> tu la pasal... sian adik dia. tanya2 kawan lain, mmg anak sulong lelaki lambat sikit nak mesra ngan adik..tapi sooner should be ok