Thursday, March 30, 2006

Baby Naufal

Assalamualaikum, Seperti yg dijanjikan.....



Accidentally smiled.... just 6 days old



Ni dah besar sikit, mmg pandai senyum dah



Happy birthday to you!! Eh... belum laaaa... pinjam topi abang jekkk




Ummi.... Naufal lapar laaa...nak shushu...



Hey... Ummi!! Look at me...I can sit on this big Chair!!!



Arrghh... Uhmmm.. Nyum nyum... sedapnyaaa buku ni Ummi!! Please give me big one!!



Hey, look! I can reach my feet... jap lagi Naufal gigit ibu jari kaki lak.. hehehehehe

Disebabkan kesibukan dan tak cukup masa, ni je yg sempat ku paste kan... gelagat Baby Naufal :-)

4 comments:

Um Aqil said...

Alahai...comeynye..masyaAllah. Debab gak dia ye. Bape kg tu Leen. Bleh lawan tumbuk ngan Syakir eheh..
InsyaAllahbleh jumpa 11hb@ 12hb nanti ye. Aku nak balik kg aku kt KL

owner said...

ida-->> dia kecik dari nabil.. 5 bulan hr tu baru 6 kg.. alhamdulillah la.. berat dia progress ok.. ye la kan, kuar pun 2.5kg je.. ooOO balik kpg KL? hehehe tafadhalii..welcome..

aku ummi mujahid said...

weii.. betul la nak iras dgn mujahid, esp the last few pics tu

Bila la mujahid nak jumpa naufal ye.. bole la ummi2 dia buat comparative study kat mana irasnya

ummu naufal said...

ummi mujahid-->>aku tak dpt tgk muka mujahid betul2 skrg ni.. hr tu dia kecik lg..
p/s: tu laaa org suh buka blog, boleh tampal gamba terkini anak2 kau.. hehehe... (boleh tambah dalil kat blog bie nih)