Wednesday, December 28, 2005

budak baru belajar

Assalamualaykum,

Finally, I've created my own blog wpun it's not puurrrrrfecttt! Try to make it lively and lovely ....

Not much ideas lagi nih...

Smlm my mother in law jatuh kat depan bilik air, patah kaki kanan (atas ankle)... sian ibu! Pesanan utk semua, berhati2 bila masuk / keluar bilik air... lagi org tua2... mudah patah kalau jatuh.

My newly born baby boy dah pandai senyum...Naufal Amien.. gambar senyum dia belum uplaod lagi dlm thumb drive... nanti balik umah nak minta hubby uploadkan. Biasalah kalau dh balik rumah, asik berkepit jek ngan baby.. my first child pun jeles sokmo kalau nampak Ummi nya asik ngan adik baru dia.. mula la dia buat itu ini.. tumbuk & pukul bagai kalau naik geram dia...

ehmm... susah jugak nak bahagikan masa ngan 2 kids ni... nasib baby ni masih tatau apa lagi... belum pandai jeles... Have to find quality time to be with Nabil now... sometimes less than 20 min ... sian dia...

arrgghh tensionnyaaa.. tak bley upload pics laaa... apa dia kata? A pop up window was blocked!!! tensi tensi!!

2 comments:

Ummi insyaAllah said...

Assalamualaikum...1st of all selamat berblogging...accidentally terbukak blog ini...may be nk bg chance kat sy to be the first person to leave comment 4 ur blog...anyway...GOOD LUCK dan selamat berblog...semoga dpt share idea2 dan cerita2 menarik utk kehidupan yg lebih baik dan lebih bermakna....

NZNM said...

Saya nak jd no. 2 kat sini..he..he..tp no. 3 ikut ranking asal kan..hak..hak.. Slmt mencuba idea2 kreatif dlm menggodek blog ni ;)